Aryanic
صفحه اصلي > اخبار

اخبار > برگزاری نشست خبری دکتر امین جودت با موضوع پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی و مهندسی و کارشناسی ناپیوسته مهرماه 96

نشست خبری رییس دانشگاه جامع علمی-کاربردی خراسان شمالی با اصحاب رسانه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد خراسان شمالی، امین جودت در نشست خبری با اصحاب رسانه خراسان شمالی اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده رشته‌های موردنیاز خراسان شمالی در دانشگاه علمی و کاربردی استان ارائه می‌شود تا همپوشانی کمتر با دانشگاه‌های دیگر داشته باشد.

وی بابیان اینکه در حال حاضر ۱۰۸ رشته در مراکز علمی و کاربردی در حال برگزاری است، گفت: این رشته‌ها با توجه به نیازسنجی از سطح جامعه ایجادشده‌اند.

وی اظهار کرد: دانشجویان دانشگاه علمی و کاربردی پس از آموزش و فارغ‌التحصیل شدن در کمترین زمان به بازار کار راه پیدا می‌کنند.

جودت افزود: میزان اشتغال زایی در برخی از رشته ها همچون طلا و جواهر سازی و پله برقی 100 درصد بوده است.

وی با بیان اینکه تعداد مدرسان این مراکز نیز 450 نفر هستند، افزود: به ازای هر هشت دانشجو یک استاد امر تدریس را در مراکز علمی کاربردی استان انجام می دهد.

٠٨:٥٥ - سه شنبه ٧ شهريور ١٣٩٦    /    عدد : ٢٧٨٦٩    /    تعداد نمایش : ٦٣