بازدید معاون نظارت وارزیابی از مراکز آموزش علمی کاربردی خراسان شمالی

۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۹ کد : ۴۵۷۴۷ کلیه اخبار
بازدید معاون نظارت وارزیابی از مراکز آموزش علمی کاربردی خراسان شمالی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان شمالی؛ دکتر محمدزاده معاون نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی کاربردی از مراکز آموزش علمی کاربردی خراسان شمالی بازدید کرد.

دکتر محمدزاده در این بازدید و در جلسه ای که با حضور روسا و مسئولین مراکز آموزش برگزار شد در خصوص نتایج سطح بندی سال 98 گفت: امسال با در نظر گرفتن ارزیابی های دقیق در کلیه حوزه ها خیلی از مشکلات دانشگاه مرتفع و وضعیت رو به پیشرفت است.

وی در ادامه خاطر نشان کرد، به دنبال دوره های بین المللی هستیم تا مراکز سطح2 بتوانند دانشجوی خارجی بپذیرند.

در ادامه جلسه معاون نظارت و ارزیابی دانشگاه تاکید کرد مراکز آموزش باید دارای فضای آموزشی مناسب باشند که طی بازدیدهای مختلف کیفیت مراکز مورد بررسی قرار میگیرد زیرا ارزیابی و بالا بردن کیفیت آموزش مهمترین مساله و نیاز جامعه امروزاست.