جلسه هماهنگی جهت برگزاری استارت آپ انگور در دانشگاه علمی کاربردی خراسان شمالی برگزار شد
جلسه هماهنگی جهت برگزاری استارت آپ انگور در روز دوشنبه پانزدهم مهرماه سالجاری درمحل دفترریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان شمالی با حضور ریاست دانشگاه و نماینده های سازمان جهادکشاورزی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی، بنیاد ملی نخبگان، پارک علم و فناوری، دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری، دفتر امور اقتصادی استانداری، سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری، سازمان صنعت و معدن وتجارت، دانشگاه بجنورد و جهاددانشگاهی استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان شمالی، در ابتدای جلسه دکتر علی بادامی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان شمالی، ضمن خیرمقدم نکاتی را درخصوص برگزاری استارت آپ ها بیان نمود و افزود: کسب و کارهای نوین در قالب استارت آپها شکل میگیرد و برای ایجاد درآمدهای پایدار باید به سوی اقتصاد همگام با نوع آوری گام برداریم و با توجه به ظرفیت تولید انگور در استان به عنوان رتبه اول محصولات باغی و رتبه دهم کشور در دنیا به عنوان تولید کننده انگور، برگزاری این استارت آپ همراه با طرحهای قابل اجرای دانش بنیان به رشد و توسعه استان کمک می کند.
دکتر بادامی اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد در سطح ملی نیازمند مشارکت و همکاری کلیه دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی و دستگاه های اجرایی استان می باشد.
در ادامه مهندس احمدآبادی مدیر ترویج و آموزش سازمان جهادکشاورزی استان ضمن تاکید بر اهمیت و جایگاه انگور در اقتصاد، اشتغال و کشاورزی استان، میزان باغات زیرکشت انگور در استان را 300/16 هکتار اعلام نمود و مشکل اصلی کشاورزان در این حوزه را قیمت پایین انگور در زمان برداشت با توجه به ورود همزمان محصول به بازار، عدم صرفه اقتصادی آن اعلام نمود و برلزوم ارائه راهکارهای نو و فناورانه برای فرآوری و کیفیت بخشی به محصولات تاکید کرد.
در انتهای جلسه شرکت کنندگان در جلسه، نحوه همکاری و مشارکت خود را در برگزاری این رویداد اعلام نمودند.



نظر شما :