اولین مرحله استانی سومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی برگزار شد

۳۰ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۷ کد : ۴۷۱۷۱ اطلاعیه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی_کاربردی واحد خراسان شمالی؛ اولین مرحله سومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی خراسان شمالی روز 4شنبه مورخ 29 آبان­ماه سال­جاری در محل سالن آمفی تئاتر واحد استانی با حضور رئیس، معاونین، مسئول حراست واحد خراسان شمالی، کارشناسان و دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی خراسان شمالی برگزار شد.

در این دور از رقابتها 2تیم جهاددانشگاهی و دانش شیروان ، 2تیم کارآفرینان و نیلگون مرکز شهرداری ها، 2تیم منطق آوران بجنورد2 و اندیشه سبز شهرداری ها با هم به رقابت پرداختند و در انتها تیم های جهاددانشگاهی ، منطق آوران بجنورد2 ، دانش شیروان و نیلگون شهرداری ها به مرحله بعدی راه یافتند.

گفتنی است مرحله بعدی این مسابقات در روز 5 شنبه مورخ 30 آبانماه سالجاری درمحل آمفی تئاتر واحداستانی برگزار می گردد.