استارت آپ انگور در دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان شمالی به طور با شکوهی برگزار شد.

۱۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۵ کد : ۴۷۴۲۷ اطلاعیه
تعداد بازدید:۲۳۳۰

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان شمالی، این رویداد به مدت 2 روز( 13 و 14 اذرماه) و با حضور 250 نفر از مسئولین استان، معاونت توسعه و منابع انسانی استانداری، روسای مراکز، تولید کنندگان، تاکداران ، ایده پردازان، محققین، سرمایه گذاران، استادان و دانشجویان و علاقمندان در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه به طور باشکوهی برگزار شد.

دکتر بادامی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان شمالی، ضمن خیر مقدم و قدردانی از جهاد کشاورزی و پارک علم و فناوری استان و دیگر دستگاه های اجرایی استان که در برگزاری این رویداد مشارکت داشتند در سخنانی گفتند: یکی از رسالت های مهم این دانشگاه گره گشایی در حوزه اشتغال و کارآفرینی و رونق بازار کسب و کار می باشد. از آنجایی که این استان استعداد و توانمندی بالایی در تولید انگور دارد؛ لذا با بکار گیری یافته های جدید علمی و فناوریهای نوین، می توان در این حوزه تحول اساسی در محورهای تولید فرآوری و بازاریابی ایجاد کرد.

ایشان اضافه کردند: با فراخوان عمومی مبنی بر ارائه ایده در خصوص بهبود و ارتقای کمی و کیفی محصول با محوریت تولید، فرآوری و بازاریابی، رویداد استارت آپ انگور را به تمامی دانشگاه های کشور اعلام کردیم و خوشبختانه قریب به 92 ایده از سوی تاکداران ، محققین ، استادان به ویژه دانشجویان علمی کاربردی ، دانشگاه فردوسی مشهد، علوم پزشکی به دبیرخانه واصل شد.

 در روز افتتاحیه 64 ایده توسط ایده پردازان مطرح شد که از این بین، 12 ایده به مرحله دوم راه یافتند. در روز اختتامیه از بین 12 تیم برتر، پس از داوری سه تیم اول به ترتیب «قرص جوشان ویتاتوری» به سرتیمی مهرآرا هاشم پور و «پودر انگور» به سرتیمی حسین ناهید و «اوزنج» به سر تیمی سیمین علیزاده و سه تیم دیگر به عنوان تیم شایسته تقدیر، به ترتیب «تجارت آزاد» به سرتیمی آزاد فتحی و «کرم لیفتینگ» به سرتیمی سید علیرضا نظری و «بیواتانول» به سرتیمی محمدرضا آبسالان مدیر عامل سردخانه یازده هزار تنی صبای خراسان شمالی برگزیده شدند. سپس ، به سه تیم برتر جوایز نقدی اعطا شد. در حاشیه این رویداد، کارگاه های مختلفی برای تاکداران و صادرکنندگان محصولات  انگور برگزار گردید که حاضرین از آن به خوبی استقبال کردند.


نظر شما :