فراخوان ثبت نام و دعوت به همکاری متقاضیان حق‌التدریس مراکز آموزش علمی کاربردی سال ۹۸

دانشگاه جامع علمی کاربردی از واجدان شرایط تدریس در مراکز آموزش علمی کاربردی زیر نظر این دانشگاه دعوت به ثبت نام و همکاری می نماید. متقاضیان محترم می توانند مدارک خود را جهت ثبت نام از طریق سامانه جامع جذب و مدرسان دانشگاه به آدرس https://jam.uast.ac.ir  ارائه نمایند. افراد واجد شرایط مندرج در متن فراخوان از روز یکشنبه مورخ 08/10/98 الی 21/10/98 تمامی مدارک و مستندات را مطابق با راهنمای سامانه بارگذاری نمایند و نسبت به تکمیل فرآیند ثبت نام و اخذ کد رهگیری از سامانه فوق الذکر اقدام نمایند.

در همین خصوص موارد زیر مورد تاکید می باشد.

1-  متقاضیان قبل از هرگونه اقدام، آگهی فراخوان را مطالعه نموده و در صورت داشتن شرایط مندرج در آگهی و با توجه به گروه درس های مورد نیاز استان اقدام نمایند.

2- در هر مرحله از فرآیند بررسی، چنانچه مشخص شود متقاضی شرایط لازم را نداشته است،  ادامه مراحل برای وی متوقف خواهد گردید و هزینه مسترد نخواهد شد.

3- با توجه به توضیحات مندرج در آگهی فراخوان، متقاضی با توجه به رشته تحصیلی خود و گروه درس  مورد نیاز نسبت به ثبت نام در سامانه جامع جذب و مدرسان اقدام نماید. در صورتی که رشته تحصیلی متقاضی مرتبط با گروه درس اعلامی نباشد، از ثبت نام خودداری نماید و گرنه مشمول شرایط بند 2 خواهد شد.

4- متقاضیان در ثبت کامل، صحیح و دقیق اطلاعات درخواستی دقت لازم را داشته باشند. این امر به ویژه در مورد اطلاعات مربوط به شماره همراه و ایمیل مورد تاکید می باشد.

5- 5- مدرک تحصیلی بارگذاری شده با مدرک اعلامی در سامانه باید منطبق باشد.

*دانشجوی مقطع دکترا، کارشناس ارشد محسوب شده و از ذکر عنوان دکترا و بارگذاری مدرکی غیر از مدرک کارشناسی ارشد خودداری نمایند.

6- زمان ثبت نام از تاریخ 8/10/98 الی 21/10/98 می باشد.

7- آدرس سامانه جامع جذب و مدرسان (جهت ثبت نام) به شرح زیر می باشد. https://jam.uast.ac.ir

8- مدرسانی که در طی فرآیند طرح ساماندهی مورد تأیید قرار نگرفته اند، در صورت تمایل به فعال شدن مجدد، می توانند در این فراخوان شرکت نموده و در صورت طی کردن  مراحل کامل این فراخوان و تأیید نهایی، نسبت به صدور کد مدرسی جدید اقدام خواهد گردید

متن فراخوان

جدول شماره 1 (مدارک لازم جهت تشکیل پرونده الکترونیکی)