فراخوان ثبت نام و دعوت به همکاری متقاضیان حق التدریس دروس معارف اسلامی در دانشگاه جامع علمی کاربردی

دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان شمالی از واجدان شرایط تدریس دروس معارف اسلامی در مراکز آموزش علمی کاربردی زیر نظر این واحد استانی دعوت به ثبت نام و همکاری می نماید. علاقه مندان برای اطلاع از عناوین دروس و شرایط شرکت در فراخوان ضمن رعایت اولویت های پذیرش، می توانند به سامانه جامع جذب و مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور به آدرس https://jam.uast.ac.ir  مراجعه نمایند. افراد واجد شرایط مندرج در متن فراخوان تا تاریخ 21 دی ماه 1398 فرصت دارند مطابق با راهنمای سامانه نسبت به تکمیل فرآیند ثبت نام و بارگزاری مستندات و اخذ کد رهگیری از سامانه فوق الذکر اقدام نمایند.

لازم به توضیح است شرکت در این فراخوان هیچگونه تعهد استخدامی و یا جذب برای این دانشگاه در پی نخواهد داشت و متقاضیانی که صلاحیت تدریس ایشان به تایید کمیته معارف اسلامی دانشگاه برسد؛ پس از صدور رأی هیأت اجرایی جذب دانشگاه و کد مدرسی، مجاز به همکاری با مراکز آموزش علمی کاربردی استان انتخابی در فراخوان در قالب قرارداد حق التدریس خواهند بود.

متن فراخوان

ظرفیت اختصاص یافته به استان خراسان شمالی