انعقاد تفاهم نامه همکاری آموزش و پرورش خراسان شمالی با دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد خراسان شمالی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد خراسان شمالی، مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری فی مابین آموزش و پرورش خراسان شمالی و دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد خراسان شمالی با حضور دکتر بادامی رئیس واحد استانی ، دکتر سعیدی مدیر کل آموزش و پرورش استان ، معاون علمی دانشگاه و معاون متوسطه آموزش و پرورش در محل دفتر مدیر کل آموزش و پرورش استان در تاریخ بیست ویکم دیماه 98 در ساعت 12 برگزار شد.

دکترعلی بادامی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد خراسان شمالی گفت: با توجه به نقش سرنوشت‌ساز نیروی انسانی متخصص در پیشبرد اهداف و برنامه‌های آتی کشور و اینکه یکی از ماموریت های اصلی دانشگاه علمی کاربردی تربیت نیروی متخصص کاربلد و کارآمد متناسب با بازار کار می باشد و با عنایت به تاکید در برنامه ششم توسعه به افزایش سهم آموزشهای مهارتی در آموزش عالی به 30درصد و آموزش و پرورش به 50درصد، انعقاد این تفاهم نامه را در راستای دستیابی به اهداف فوق بیان کرد.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در خصوص فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به  دانش آموزان و خانواده ها افزود : جهت تکمیل تحصیل هنرجویان هنرستان های کار و دانش و فنی و حرفه ای باید هنرآموزان به سمت دانشگاه های علمی و کاردی هدایت شوند .

دکتر بادامی ادامه داد: دانشگاه علمی کاربردی آمادگی همکاری با آموزش وپرورش خراسان شمالی در زمینه های کارورزی ، برگزاری همایش ها ، سمینارها وکارگاه های آموزشی متناسب با نیاز های بازار کار و جامعه را دارد .

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود : این دانشگاه رابط بسیار قوی  بین آموزش وپرورش و سایر دستگاه های مرتبط با حوزه کار و کار آفرینی می باشد که این امر  زمینه حضور هنرآموزان را در مکان ها و کارگاه های کارآفرینی فراهم می نماید .

در ادامه دکتر عباس سعیدی مدیر کل آموزش و پرورش استان گفت: تقویت شایستگی تربیتی ، دستیابی به زندگی مناسب و اعتلای سطح فرهنگ و دانش عمومی هنر آموزان و هدایت  درست به سمت  نیاز بازارکار  و کارآفرینی  از اهداف آموزش وپرورش می باشد.