برگزاری جلسه شورای هم اندیشی و تعامل روسای مراکز آموزش علمی کاربردی واحد خراسان شمالی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان شمالی، جلسه شورای هم اندیشی و تعامل روسای مراکز آموزش علمی کاربردی  خراسان شمالی در روز شنبه بیست وهشتهم دی ماه98 ساعت ۹ الی 30/11با حضور دکتر علی بادامی رئیس واحد استانی ، معاونین و روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان جهت هم اندیشی در خصوص اجرایی شدن مفاد تفاهم نامه با اداره کل آموزش و پرورش استان، جمع بندی از وضعیت مراکز جهت ارائه گزارش در گردهمایی روسای واحدهای استانی در بهمن ماه سالجاری و ارائه گزارش استارت آپ انگور و نمایشگاه هفته پژوهش در محل اتاق ریاست برگزارشد.

دکتر بادامی گفت؛ این شورا به منظور تبادل نظر و اطلاع از مسائل و مشکلات مراکز و بهبود عملکرد آنها تشکیل می شود.

در ادامه موارد ذیل مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر گردید کلیه واحدها و مراکز، پیگیری  لازم در خصوص به نتیجه رسیدن آنها در کمترین زمان لازم اقدام فرمایند:

1- برنامه ریزی جهت برگزاری جلسه با مدیران شهرستان های آموزش و پرورش استان انجام شود.

2- رشته های مراکز در مهرماه 99 با توجه به تفاهم نامه منعقد شده مطابق با نیازها و خروجی های دانش آموزان آموزش و پرورش استان درخواست شود.