لیست رشته های کاردانی و کارشناسی پذیرش بهمن ماه ۱۴۰۰ دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد خراسان شمالی

پذیرش دانشجو در دوره های کاردانی و کارشناسی بدون آزمون تا ۲۴آذرماه سال جاری ادامه خواهد داشت.
۲۱ آذر ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۲ کد : ۵۸۲۳۶ اطلاعیه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان شمالی، ثبت نام داوطلبان دوره های کاردانی فنی ، کاردانی حرفه‌ای و دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی تا 24آذرماه سالجاری ادامه خواهد داشت.

علاقمندان برای آشنایی بیشتر و مطالعه دفترچه راهنما و اطلاع از رشته های تحصیلی دوره های کاردانی فنی ، کاردانی حرفه‌ای و دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی این دانشگاه و ثبت نام در پذیرش می توانند تا تاریخ 24 آذرماه سالجاری به سایت سازمان سنجش به آدرسwww.sanjesh.org و یا سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرسwww.uast.ac.ir  مراجعه کنند.

لیست رشته های های کاردانی فنی ، کاردانی حرفه‌ای و دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای (ناپیوسته) دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد خراسان شمالی/file/download/news/1639291292-1400-.pdf