برگزاری دوره آموزشی «آشنایی با نظام علمی کاربردی» در واحد استانی خراسان شمالی

۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۲ کد : ۶۱۵۵۹ اطلاعیه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جاع علمی کاربردی خراسان شمالی: این دوره آموزشی روز سه شنبه مورخ 17/3/1401 به مدت 6 ساعت با حضور جمعی از مدرسین دانشگاه جامع علمی کاربردی در محل واحد استانی دانشگاه برگزار شد.

ابتدای جلسه با تلاوت قرآن مجید، سرود جمهوری اسلامی و سرود دانشگاه آغاز شد و سپس آقای دکتر تشکری ریاست واحد استان ضمن خوش­آمد گویی به حضار، مقدمه ای در باب موضوع کارگاه و فلسفه دانشگاه جامع و چشم اندازهای ترسیم شده برای این دانشگاه بیان نمودند.

در ادامه دکتر یوسفی معاون علمی و مهندس نجفیان رییس اداره پژوهش و مسئول امور مدرسان واحد استانی مباحث تخصصی پیرامون موضوع کارگاه را مطرح نمودند.

در این دوره فراگیران با چیستی و چرایی دانشگاه جامع علمی کاربردی و نظام مهارتی، قوانین و مقررات آموزشی، تنظیم قرارداد و پرداخت حق التدریس مدرس وچگونگی کار با سامانه های آموزشی دانشگاه آشنا شدند.