آغاز پذیرش دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان شمالی

پذیرش دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان شمالی در مقطع کارشناسی ناپیوسته آغاز شد
۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۰ کد : ۶۱۶۵۰ اطلاعیه

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان شمالی از آغاز ثبت‌نام بدون آزمون در دانشگاه جامع علمی‌کاربردی خراسان شمالی در مقطع کارشناسی ناپیوسته خبر داد.

مرتضی تشکری قوژدی با بیان اینکه ثبت نام بدون آزمون در دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان شمالی از اواخر خرداد آغاز می‌شود، اظهار کرد: متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی‌ناپیوسته می‌توانند از اواخر خردادماه به مدت یک هفته در سایت سازمان سنجش ثبت نام کنند.

وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان شمالی دارای 49 رشته مقطع کارشناسی ناپیوسته است و  متقاضیان می‌توانند برای ثبت‌نام به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کنند.

تشکری بیان کرد: فناوری اطلاعات، فناوری الکترونیک صنعتی، متالوژی ذوب فلزات، مکانیک، مدیریت کسب و کار، حسابداری امورمالی، مترجمی خبرانگلیسی، مدیریت عملیات امداد و نجات، تربیت بدنی، حقوق ثبت اسناد و املاک، امور فرهنگی، برنامه سازی وب، بهداشت مواد غذایی، ارزیابی امنیتی فناوری اطلاعات، مدیریت محتوای دیجیتالی، مددکاری اجتماعی، معماری، طراحی گرافیک، مدیریت دفتری، اموراداری، مدیریت و فرماندهی عملیات در حریق و حوادث، عمران، فناوری ایمنی، سلامت و محیط زیست، پدافند غیرعامل، خدمات حقوقی ارشاد و معاضدت قضایی، خدمات حقوقی امور قضایی، ثبت اسناد و املاک، فناوری باغبانی، فناوری متالوژی، مدیریت عملیات امداد و نجات، برق صنعتی، فناوری فراوری مواد معدنی فلزی، کسب و کار دیجیتالی، تربیت بدنی، طراحی و تکنولوژی دوخت، مدیریت شعب بانک، شبکه های رایانه ای کدرشته‌های این دانشگاه در دوره کارشناسی ناپیوسته هستند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان شمالی از اعطای مدرک رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به فارغالتحصیلان این دوره‌ها خبر داد و گفت: این دانشگاه در49 کدرشته ذکر شده دانشجو می‌پذیرد.

تشکری بیان کرد: همچنین متقاضیان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شمارههای 05832285794 تماس بگیرند و یا به سایت www. sanjesh.org مراجعه کنند.